2015-07-20 07:42:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ha vitába keveredik, legyen higgadt

Napi horoszkóp július 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, az ön 6. napházában: nagy sikerekre ne számítson, a mindennapi munkájában váratlan akadályok merülhetnek fel. Nem használ semmilyen panaszkodás vagy küzdelem, csak az alkalmazkodás.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, és a Vénusz is itt jár, emiatt érzékennyé válhat. Egy beszélgetés folyamán tisztázza a félreértéseket, mert szüksége van a belső békéjére. Ha a megérzéseire hagyatkozik, azzal jól jár majd.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hallott már olyat, hogy bárminek a kezdete könnyű lett volna? A Hold a Szűz jegyében jár, ez kedvezőtlen az ön számára, de a Jupiter nem engedi, hogy rosszul járjon!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A hét lassan és vontatottan indul. Ha sikeres akar lenni, akkor tudatosságra kell törekednie. Vaktában semmibe sem szabad belevágnia! A bolygók nagyon „felpörögtek”: valaki a környezetéből komoly stresszt okozhat önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A hét első napján talán még nem sokat észlel a nagyszerű csillagállásokból, a Hold a Szűz jegyéből csak kevés energiát ad önnek. Ne menjen bele vitákba, mert azok most sehová sem vezetnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében jár, mégsem ad okot az ujjongásra. A Neptunusz szembenállása miatt egyre stresszesebbé válik, és ez elrontja a hangulatát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kétségek gyötörhetik afelől, hogy vajon tényleg jó-e az a párkapcsolat, amiben él. Lehetséges, hogy a problémákat csak bebeszéli magának, de az is lehet, hogy ez egy próbatétel, ami megmutatja, mennyire erős a szerelmük.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars és az Uránusz valósággal „összevesznek”: egyikük az élvezetről, másikuk a kötelességről beszél. Ugyanezt a konfliktust sajnos önnek is át kell majd élnie... Néhány olyan pihentető és élvezetes órára is számíthat, melyek jót tesznek a lelkének.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy az izgalom: napirendre kerül néhány félreértés. Ideje tisztázni ezeket, arra azonban ügyeljen, hogy mindezt higgadtan tegye, és kerülje a veszekedéseket, különösen az esti órákban. Napközben nem sok kedve lesz a munkahelyén kínlódni...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Lehet, hogy sok dolgot tervezett mára (talán túl sokat is), egy biztos: a Hold a Szűz jegyében áll, ezért nem fog tudni hegyeket megmozgatni. Ha este vitába keveredik, fejtse ki az álláspontját higgadtan, és lehetőleg ne használjon kioktató hangnemet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma fáradtan ébredt, és egyetlen vágya, hogy hadd szundikáljon egy kicsit, ha csak tíz percet is... A Hold a Szűz jegyében áll, és nem „indítja be” az ön motorját. Nem lesz elég energiája, cserébe a kreativitása egyre jobban kivirágzik.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold szemben áll a Halak jegyével, így kicsit rosszabbul alakulnak a dolgok, mint ahogy szeretné, akár nézeteltérése is lehet egy barátjával, vagy a kedvesével. Bosszantó dolgokra kell felkészülnie...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: